Zandpad 3A, een plek die niet iedereen zomaar weet te vinden. Aan een rustig pad, tussen de Overtoom en het Vondelpark, staat Villa Vondel. Weinig mensen kunnen zeggen dat ze het Vondelpark als hun voortuin beschouwen. Loop vanuit uw woning direct het park in voor een wandeling of om te sporten. Heerlijk rustig wonen met het bruisende stadsleven binnen handbereik. 

Het urban gevoel van West én de elegantie van Zuid maken de buurt tot een smeltkroes met het beste wat de stad te bieden heeft. Voor de dagelijkse verse boodschappen fietst u naar Vlaamsch Broodhuys, Slagerij De Schuyt of een van de supermarkten die de buurt rijk is. Geen zin om te koken? Bezoek Traiteur Peperwortel aan de Overtoom om vervolgens een goede fles wijn te halen bij Chabrol Wines. 

Neem een lesje in de prachtige studio van Movements Yoga. Strijk neer op het terras van Vondel CS (het oude filmhuis), Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis, of de Vondeltuin. Voor ouders die zelf even willen ontspannen is er bij speeltuin Groot Melkhuis een grand café en in de zomer zijn er voorstellingen in het Openluchttheater. 

Ik heb interesse

IN DE BUURT

A. Vondelpark

 1. Peperwortel Traiteur & Catering
 2. Van Dam Brasserie
 3. Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuis
 4. Koffie Academie
 5. Stach
 1. Restaurant Visque
 2. Boetieks Cornelis Schuytstraat
 3. Museumplein
 4. Rijksmuseum
 5. Koninklijk Concertgebouw
 1. PC Hooftstraat
 2. De 9 straatjes
 3. Vlaamsch Broodhuys
 4. Tennisclub Festina
 5. Arjan Bloemen
 1. Movements Yoga
 2. Chabrol Wines
 3. Patisserie Holtkamp
 4. Art Galleries Nw. Spiegelstraat
 5. Stadsschouwburg Amsterdam
Bekijk de video

Centraal in de stad


Via de Overtoom bereikt u met de fiets gemakkelijk andere locaties in de stad. Het Vondel-park ligt centraal in de stad: veel mensen fietsen via het park naar Zuid, West of het Centrum.

Voor bestemmingen verder weg in de stad: het openbaar vervoer ligt op nog geen drie minuten lopen. En voor wie buiten de stad werkt: Villa Vondel is goed te bereiken via de Ring, afslag 106.

Het urban gevoel van West én de elegantie van Zuid maken de buurt tot een smeltkroes met het beste wat de stad te bieden heeft.

Nanneke Koopman, Broersma Makelaardij

Helaas, Villa Vondel is geheel uitverkocht.

Bent u geïnteresseerd in andere inspirerende projecten? Bekijk deze dan op onze website

Bekijk de projecten